Marmorurner – Bellitalia

Midt i marmordistriktet i Italia produserer Bellitalia urbane elementer for offentlige rom. Produsert i ulike typer betongstøpt marmor. Produksjonen er basert på steinrester fra den italienske marmorindustrien.

Dette gir en eksklusiv og klassisk finish. Ved å variere typen marmor som tilsettes kan produktene leveres i et bredt utvalg av farger.

Alle produktene er gjennomfarget, slik at ved eventuelle merker eller skår, vil farge være lik.

Bellitalia produserer også enkelte produkter i Ultratense betong. Gjennom en patentert produksjonsprosess tilsettes fiber til betongen. Dette tillater igjen å produsere tynne og elegante løsninger, som samtidig er svært robuste.

Kontakt oss ved 3D-fil forespørsel.

Pianeti Serien

Klassisk formet planteurne i 4 størrelser. Utførelse i hvit granitt eller betongstøpt marmor (mange fargemuligheter).

 

Timeless Serien

Klassisk planteurne i fire størrelser. Utførelse i granitt eller betongstøpt marmor i mange fargemuligheter. Belte i kobber eller rustfritt stål. Timeless leveres med nivelleringssystem, slik at den står rett også i terreng med inntil 6 graders helling.

 

Ring / Ring Reverse

Stor planteurne som også kan levere med sittekant. Utførelse i hvit granitt eller betongstøpt marmor i mange fargemuligheter.

 

Olimpo

Stor kombinert planteurne og sittegruppe. Utført i hvit granitt eller betongstøpt marmor i mange fargemuligheter.

 

Orione / Pegaso

Slank og høyreist planteurne i to størrelser. Utføres i hvit granitt eller betongstøpt marmor i mange fargemuligheter. Tilhørende avfallsbeholdere kan leveres.

Thin

Moderne planteurner i Ultratense betong i stram utforming. Bellitalias Ultratense teknologi gir en glatt og hard overflate, kombinert med svært høy bruddstyrke. Utføres i hvit eller koksgrå betong.

 

Artemide

 

 

Onda plantekasse og benk

Benk i hvit granitt eller betongstøpt marmor. Modulbasert system med rett eller buede elementer, som gir svært mange kombinasjonsmuligheter. Til Onda kan også leveres tilhørende plantemodul som kan kombineres med benkemodul. Benkemodul kan leveres i ren sten, med lite sete eller med sete i heldekkende tre. Kommer med nivelleringssystem, slik at den står rett også i terreng med inntil 6 graders helling.