Osmocote Exact langtidsgjødsel

Med Osmocote Exact får du et unikt belagt gjødningsmiddel til disposisjon. Bruk av Osmocote Exact er det samme som å velge det sikreste belagte gjødningsmidlet, ensartetheten og jevnheten til produktet samt mønstret for frigivelse av næringsstoffer.

Osmocote Exact-produktet vil fungere konsekvent hvert år, under alle forhold. På grunn av en spesiell produksjonsprosess og strenge kvalitetskontroller, er du garantert en god avling!

Konsistens er særlig viktig. Hvis du endrer doseringen etter en vekstsesong, kan du være sikker på at den endrede dosen er den eneste faktoren som påvirker resultatet påfølgende år. Osmocote sikrer samme frigivelse av næringsstoffer over tid i ulike partier.

 

Osmocote Exact Standard
”Standard” frigivelsesmønster sikrer kontinuerlig og jevn frigivelse av næringsstoffer gjennom hele levetiden. Det kan derfor anvendes på for eksempel eviggrønne planter med et jevnt næringsbehov gjennom hele sesongen. Osmocote Exact Standard er alltid et godt valg, også i situasjoner med mange forskjellige plantearter som krever ensartet næringsinntak.

  • 62 04 82 Osmocote Exact 3-4 mnd 25 kg 35 stk pr. pall
  • 62 04 84 Osmocote Exact 5-6 mnd 25 kg 35 stk pr. pall
  • 62 04 86 Osmocote Exact 8-9 mnd 25 kg 35 stk pr. pall

Osmocote Exact-tablett
For situasjoner hvor Osmocote er vanskelig å bruke.

Med Osmocote Exact-tabletter kan du gi svært presise doser på en enkel måte. På grunn av kjegleformen er det enkelt å skyve tabletten ned i vekstmediet. Tilgjengelige virketider er 3-4 mnd og 5-6 mnd. Som med Osmocote Exact kan virketiden bestemmes ut fra de fargede granulatene i tablettene.

Viktig å vite: Osmocote Exact tablettene produseres med et vannløselig limsystem. Etter anbringelse oppløses tablettene i løse granulater. Dette miljøvennlig systemet forhindrer at røttene skyver ut tabletten fra potten.

  • 62 04 81 Osmocote Exact Tablett 3-4 mnd Krt á 1500 tabletter 5 g pr. tablett
  • 62 04 80 Osmocote Exact Tablett 5-6 mnd Krt à 1000 tabletter 7,5 g pr. tablett
  • 62 04 92 Osmocote Exact Urnepakke. Pose a 20 tabletter

Osmocote Exact Protect
Osmocote Exact Protect 5-6 mnd er en ”programmert frigivnings” gjødsel basert på Osmocotes fjerde generasjon og Dual Coating Technologi (DCT). Osmocote Exact Protect har en utsatt start av frigivning av gjødsel. Den andre coatingen, kjent som DCT, forsinker starttiden med 4-6 uker, slik at næringsstoffene er lagret til plantene effektivt kan ta dem opp.

  • 62 04 94 Osmocote Exact 5-6 mnd 25 kg

Plantgatdosering_web  osmocote_tabletter_web