Urbane Stålurner – Log Urban

Vår populære serie Urban plantekasser er en stilren og kostnadseffektiv løsning. Urban-serien finnes nå i flere utførelser, enten som cortenstål, galvanisert stål eller galvanisert og lakket stål (standard som sort, valgfri RAL-kode på forespørsel). Alle modeller har som standard 3 mm ståltykkelse. Solid, sveiset understell, samt god høyde på bena gjør at kassene kan flyttes enkelt også når de er fulle med jord. Vi leverer også selvvanningstanker tilpasset hver modell.

Se produktblad med modeller (pdf)

     

Galvanisert stål – Først blank, deretter sølvgrå, matt overflate. Ingen rustdannelse eller vedlikeholdsbehov.

Lakkert stål – Varmgalvanisert, deretter lakkert. Som standard leveres de i svart, men kan også leveres i valgfri RAL-kode.

Cortenstål – Rustet overflate. Cortenstål ruster vesentlig saktere enn vanlig stål. Vær oppmerksom på at under rustprosessen, som varer ca ett år, kan rustvann sette merker på underlag om belegningsstein, skifter og liknende. Når rustprosessen er over vil faren for rustvann være begrenset. Ingen vedligeholdsbehov.

  

Skreddersydde Løsninger:

Urban serien kan leveres etter dine mål, slik at den passer perfekt der den er tenkt. Kassen på bildet under er 410cm lang, 80cm høy og 80cm bred. Den er produsert i en enhet, med avstivninger slik at den blir solid og stabil. I tillegg til galvanisert stål (som på bildet), kan vi også levere i cortenstål eller lakket stål i ønsker RAL-farge.