Nyhet fra Byarums Bruk

Avfallsbeholder Minior

Minior er en kompakt avfallsbeholder med tydelig identitet i støpt aluminium. På grunn av sitt mindre format og fleksibiliteten ved å kunne feste den på stolpe eller vegg, er den enkel å implementere i eksisterende miljøer. Med en vennlig rund form og konvekse og konkave flater gir Minior en følelse av kvalitet sjelden forbundet med avfallsbeholdere. Minior kan støpes med eget emblem i front og er et godt alternativ til den større avfallsbeholdren Monolit.

DWG og CAD filer fra Byarums Bruk tilgjengelig her

Les hele nyhetsbrevet her

 

Fra skrapmetall til vakre uteromsmøbler

Aluminiumsstøperiet Byarums Bruk ble etablert i 1947. På Byarums Bruk ser de på ting på litt lenger sikt. Det gjelder både produktenes fremtid og produksjonshistorien. De mener at en omsorgsfull innstilling til tradisjoner er vesentlig for å kunne utvikle bærekraftige produkter. De jobber også langsiktig med anerkjente designere.

Når produktet støpt i resirkulert aluminium til slutt har gjort sitt, går materialet tilbake inn i kretsløpet, smeltes ned og gjenoppstår i ny form.

Støpeformene er laget av natursand uten kjemiske tilsetninger. Når støpet er ferdig bevares sanden og gjenvinnes til nye former. Ingen ting blir kastet og de bruker fortsatt samme sand som for 70 år siden.

 

Få tilsendt Byarums Bruk boken med deres historie og produkter kostnadsfritt: