Fagmessen Park & Anlegg

Velkommen til fagmessen Park og Anlegg – den ledende møteplassen i Norge for alle som jobber innen park- og anleggsbransjen. Messen tilbyr et faglig program og er en arena for nettverksbygging, faglig input og handel. Park og Anlegg skal bidra til oppmerksomhet rundt næringen og vil være et sted for aktører i bransjen til å vise frem seg og sine produkter.

Vi fra LOG Utemiljø vil vise vårt brede sortiment fra flere leverandører innen utemøbler, utplanting, belysning, jord, redskap og gartnerartikler. Flere av våre leverandører vil være tilstede og presentere sine produkter. Så her har du muligheten til å hente inn litt ekstra kunnskap og få svar på spørsmål.

Besøk nettsiden for gratis registrering og program, og kontakt oss gjerne ved spørsmål.
Vi ønsker alle velkommen!
8.-9. nov 2017 på Norges Varemesse i Lillestrøm